Mama-vlogster Kelly Caresse kiest voor mFLOR

13-12-1901
Mama-vlogster Kelly Caresse, van de mama lifestyle blog Kellycaresse.nl, kiest voor een PVC designvloer van mFLOR in haar nieuwe woning! Bekijk hier haar verhuis vlog. Vanaf 1m40s valt de keuze op de Authentic Plank collectie in de nieuwe kleur Ferne.

Bij mFLOR gaan veiligheid en gezondheid, naar eigen zeggen, boven alles. “Onze designvloeren voldoen aan de strengste normen en daarnaast hanteren we dezelfde strikte richtlijnen die gesteld worden aan kunststof materialen van speelgoed en aan verzorgingsartikelen voor kinderen die in de mond gestopt mogen worden. Zo weet ook Kelly zeker dat haar kinderen straks veilig en onbezorgd op de vloer van hun nieuwe huis kunnen spelen”, aldus het persbericht.

Inmiddels is de vloer vakkundig geïnstalleerd in de toekomstige woning van Kelly en haar gezin. Bekijk hier het prachtige resultaat. De gekozen kleur Ferne combineert volgens mFLOR erg mooi bij de verschillende muurkleuren in dit huis. Deze Authentic Plank vloer is voorzien van In Register Embossing, ook wel  ‘Natural Touch’ genoemd. Door de zichtbare structuren en voelbare knoesten is de vloer nagenoeg niet te onderscheiden van echt hout.

Meer inspiratie? https://mflor.com/collectie/