Mapei hoofdsponsor WK Wielrennen

20-09-2012
Mapei hoofdsponsor WK Wielrennen

Mapei hoofdsponsor WK Wielrennen


LIMBURG – Zondag 16 september barstte in een zonnig Limburg het WK Wielrennen los met de ploegentijdrit voor vrouwen en mannen van Sittard naar Berg en Terblijt. Mapei was als hoofdsponsor aan de finishlijn aanwezig met zijn bekende blauwe Mapei-bus. De relaties van de naar eigen zeggen ‘wereldmarktleider in lijmen en chemische bouwstoffen’ hadden vanaf daar een eersteklas zicht op de uitrijdroute van de teams. Naast de bus was er een uitstekend zicht op de finish en prijsuitreiking vanuit de Mapei Lounge op de eerste verdieping. Tot en met zondag 23 september is Mapei aanwezig en ontvangt de fabrikant vele gasten uit de Nederlandse vloeren-, tegel- en bouwbranche.

 

Medaille en shirt

Voor de relaties van Mapei Nederland (www.mapei.nl) en Mapei Benelux (www.mapei.be) begonnen de wereldkampioenschappen al op zaterdag 15 september met de Cyclosportive Limburg 2012. Deze rit van 85 of 170 km door het Limburgse landschap begon en eindigde in Landgraaf. Onderweg werden de Cauberg, de Mapei-bus en de Bemelerberg gepasseerd. 35 Enthousiaste relaties en medewerkers volbrachten de tocht en werden beloond met een medaille en een Mapei UCI wielershirt.

 

Crisis ombuigen

Naast wielrennen werd in de Mapei Lounge vooral ingestoken op hoe en met welke innovaties Mapei samen met haar relaties de crisis kan ombuigen naar een kans voor de toekomst. Managing director Maarjen jan Leppink: “Met 75 jaar ervaring hebben wij wereldwijd menige economische crisis weten te pareren. Ook voor 2012 verwachten wij daarom groei in omzet en volume!”