Mapei wint award

06-06-2016
Mapei wint award

Mapei wint award

ALMELO-Mapei Nederland B.V. heeft de Nationale Business Succes Award in de branche ‘Lijmen en Kitten’ gewonnen.

Sinds 2009 heeft Mapei Nederland B.V. een verkoopkantoor in Almelo en een magazijn in Apeldoorn. De Nederlandse vestiging is onderdeel van de Mapei Groep die wereldwijd in 32 landen actief is.  De jury bedeelde Mapei de kernwoorden innovatie, service en expertise toe. “Mapei weet met de technische kennis en producten een meerwaarde te creëren in de markt. De trots van de medewerkers geeft een goed beeld van de passie binnen het bedrijf ”, aldus het jury panel. Het NBSA-Instituut kent jaarlijks Awards toe aan toonaangevende bedrijven met een voorbeeldfunctie in de branche. Hiermee wil het instituut succes aanmoedigen door kennis en succes te delen en succesvolle mensen te verbinden. Alle geselecteerde bedrijven zijn een jaar lang gevolgd en beoordeeld door een jury op onder andere de gevoerde gesprekken en het design van de stand op toonaangevende beurzen, informatievoorziening zowel on- als offline en klantbeoordelingen.

Er wordt 5% van de totale omzet bij Mapei geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling. 70% van deze investering gaat naar de productie van eco-duurzame producten die voldoen aan de hoge internationale criteria van duurzaamheid. Deze producten worden geproduceerd in de eigen productiebedrijven. In Nederland heeft Mapei inmiddels een ruim Green Innovation Bos in Markelo aangeplant met een deel van de opbrengst van milieuvriendelijke bouwproducten.

De branchewinnaars worden via het TV programma ‘De Succesfactor’ op RTL7 gepresenteerd. De Managing Director van Mapei Nederland B.V., Paul Spee, ging hier het gesprek aan met Arnold van der Leijden in een confronterende boksring. De bedrijven komen in dit programma aan het woord en delen hun visie op succes. Uit alle branchewinnaars wordt tijdens de uitreiking van de Nationale Business Succes Award een winnaar gekozen. Na de laatste uitzending (eind van dit jaar) kan iedereen stemmen op zijn favoriete bedrijf. Ik heb helemaal niets met wielrennen maar op de foto wat mij betreft het mooiste wielershirt van de afgelopen jaren...