Marcel Kies vertrekt bij Amorim Benelux

Marcel Kies vertrekt bij Amorim Benelux | Parketblad


THOLEN – In een persbericht van vandaag deelt Amorim Benelux B.V. mee dat Marcel Kies om persoonlijke redenen heeft besloten zijn functie als algemeen directeur bij Amorim Benelux met ingang van maandag 3 februari 2014 neer te leggen. Dit in gezamenlijk overleg met de directie van moederbedrijf Amorim Revestimentos S.A.

Vanaf maandag neemt António Cruz (ceo Amorim Revestimentos) bij Amorim Benelux de algemene directie over. Harro Hoseus (algemeen verkoopdirecteur Amorim Revestimentos) en Rui Fernandes (financieel directeur Amorim Revestimentos) nemen de verantwoordelijk voor het operationele management van het bedrijf op zich. Dit benadrukt in het persbericht dat de directiewijziging geen nadelige gevolgen zal hebben voor het beleid.

Desgevraagd zegt Marcel Kies momenteel geen concrete plannen te hebben voor een nieuwe functie. “Na zo’n 33 jaar werkzaam te zijn geweest in de vloerenbranche, op zowel nationaal en internationaal niveau, ga ik eerst even van een korte rustpauze genieten. Tegelijkertijd ga ik me beraden over mijn toekomstplannen.”
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen