Massimo van Quick-Step: langer en breder dan ooit

02-09-2016
Massimo van Quick-Step: langer en breder dan ooit

Massimo van Quick-Step: langer en breder dan ooit


 

WIELSBEKE- Quick-Step introduceert met de Massimo serie de langste en breedste parket vloerdelen die de Belgische fabrikant tot nu heeft gemaakt. De serie kent vier varianten.

"De collectie weerspiegelt onze voorliefde voor hout en vakmanschap", aldus de fabrikant. De vloerdelen bevatten grote noesten en subtiele barsten terwijl de toplaag met ultramatte lak (7 lagen) of olie (2 lagen) het houtoppervlak extra natuurlijk doet uitkomen. De vier varianten zijn Capuccino Blonde Oak, Dark Chocolate Oak, Frozen Oak en Winter Storm Oak. De namen geven al iets weg van de kleuren. Chocolate Oak en Winter Storm Oak zijn geolied, de andere twee zijn gelakt De drager is van sparrenhout of HDF, de rug van deze drielaags parketvloer is van sparrenhout. Het hout is PEFC gecertificeerd.

De fabrikant hanteert overigens vijf sorteringen voor de eiken toplaag, oplopend in het aantal noesten en barstjes: Finesse, Nature, Marquant, Vibrant en Character.  De vloeren zijn voorzien van het Uniclic Multifit systeem.Wat betreft de afmetingen van de vloerdelen, deze zijn 240 x 26 cm. Op de foto de uitvoering Frozen Oak.