Meister Test the Best actie

03-08-2015
Meister Test the Best actie

Meister Test the Best actie

MEISTE (D)- Vanaf 1 september tot en met 31 december houdt Meister een actie onder consumenten in Nederland waarbij men zelf de kracht en kwaliteit van de Lindura en Nadura collecties kan testen met een stalen kogel.

Het idee van Meister: consumenten testen met behulp van een stalen kogel de indrukstabiliteit van Lindura en Nadura en krijgen als beloning bij de aankoop van 10 pakken 1 pak gratis. Klanten kunnen op deze manier ook zelf ervaren dat indien een zwaar voorwerp valt op een keramische tegel, deze zal breken, terwijl de Nadura tegel geen enkele barst zal tonen, zo stelt de Duitse vloerenfabrikant. "Hetzelfde geldt voor Lindura houten vloeren, daar waar parket relatief onderhevig is aan vallende voorwerpen, zal Lindura helemaal geen indruk achterlaten. De deelnemende Meister handelaren krijgen naast een volledige set Nadura monsterborden ook een test station ter beschikking, die na afloop van de actie nog verder gebruikt kan worden om zo de duurzame kwaliteiten van Nadura en Lindura blijvend kenbaar te maken aan de consument". aldus Jethro Verhauwaert (marketing manager Meister).

"De sterke karakteristieken van Lindura en Nadura zorgen er bovendien ook voor dat deze vloeren meer en meer hun weg vinden naar de projectmarkt. Architecten zijn altijd op zoek naar iets vernieuwend dat duurzaam, betaalbaar en er bovendien aantrekkelijk uit ziet, deze eigenschappen zijn perfect terug te vinden in Nadura en Lindura",  volgens Verhauwert.