Meld je nu aan voor het NKP 2013!

30-11-2012
Meld je nu aan voor het NKP 2013!

Meld je nu aan voor het NKP 2013!


GORINCHEM – Ook in 2013 is er het Nederlands Kampioenschap Parketleggen (NKP). Net zoals de laatste jaren tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter. Deze vakbeurs vindt van maandag 8 tot en met woensdag 10 april voor de achtste keer plaats in Evenementenhal Gorinchem.

 

De junioren (tot 25 jaar) strijden daar om de Rien Bouwmeester Bokaal en de senioren om de Ad van Mierlo Bokaal. Deze wordt beschikbaar gesteld door onafhankelijk deskundige Ruud Boom van Muboma (www.muboma.nl). Bij de senioren krijgt nr. 1 een BCC-cheque ter waarde van 1.500 euro. Voor de nummers 2 en 3 zijn er cheques van 1.000 en 500 euro. Esch: “Alle deelnemers, dus ook de junioren, krijgen net als altijd een mooi aandenken mee. Bovendien wordt je werkkleding gesponsord.” De jury bestaat uit voorzitter Aad van der Bruggen, Ruud Boom, Mari Habraken, André Hasert en Huub Hennissen.

 

Geen voorronde – nú aanmelden!

Net als in 2012 wordt er geen voorronde gehouden. Je hoeft dus vooraf geen bord te maken. Maandag en dinsdag werk je aan de opdracht en woensdag is de prijsuitreiking. Meld je vóór 1 januari aan voor het NKP bij Walter Esch via [email protected] of +31 (0) 651 112 982. Het NKP wordt gesponsord door Albers Parketgroothandel, Lakerveld Woonvakbladen, Platform Parketbranche, Plinten & Profielen Centrale, Thomsit en Ursa Paint. Evenementenhal Gorinchem sponsort de benodigde ruimte, toegangsbadges en catering voor alle deelnemers en medewerkers.



 

Meld je nu aan voor het NKP 2013!