mFLOR presenteert: de Industriële Lifestyle

26-04-2017
mFLOR presenteert: de Industriële Lifestyle

mFLOR presenteert: de Industriële Lifestyle


RIJSWIJK - "Een industrieel interieur is niet in een hokje te plaatsen. Sterker nog; het is juist de bedoeling om out of the box te denken." Zo kondigt mFLOR haar nieuwe collectie aan.

Kenmerkend voor deze woonstijl zijn de karakteristieke, grote, open ruimtes in combinatie met het gebruik van ruwe, stoere materialen en zichtbare ‘oneffenheden’ als leidingen en metselwerk. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke kleuren maar dan nét even anders. Denk hierbij aan antraciet met een gemarmerd effect, flesgroen, petrol blauw en cognac. In een industrieel interieur zie je veel gebruik van grove materialen als staal, beton, leer, steen, ijzer en hout op wanden en vloeren. Een industrieel interieur kan hierdoor wat kil overkomen. "Dat is eenvoudig te verhelpen door alternatieve materialen te gebruiken die wel de looks, maar niet de nadelen hebben van het origineel. Denk hierbij aan PVC vloeren met een betonlook; zacht en warm, maar op het oog niet van echt beton te onderscheiden", aldus het merk.

Men heeft ook een woontip: "Houd het ruimtelijk. Een industrieel interieur is afkomstig van de fabrieksarchitectuur. Hierbij ging men vooral voor praktisch nut. Indien je deze woonstijl perfect toe wilt passen kies je daarom voor rustige kleuren en grote, robuuste en stoere objecten zonder poespas."

Op zoek naar meer inspiratie? Ga dan naar http://mflor.com/lifestyle/industrieel/

mFLOR presenteert: de Industriële Lifestyle