Moduleo met een exotisch tintje

04-09-2017
Moduleo met een exotisch tintje

Moduleo met een exotisch tintje


RIJSWIJK - "In de huidige interieur trends zien we een voorliefde voor planten, cactussen en alles wat eigenlijk maar een tropische look heeft. Het interieur mag exotisch zijn. Niets is mooier dan een vloer met een exotische uitstraling."

Bij zo'n aankondiging verwacht ik een aanprijzing voor een parketvloer van een bijzondere tropische houtsoort (uiteraard voorzien van een nobel certificaat), maar nee: "De duurzame pvc vloeren van Moduleo zijn verkrijgbaar in allerlei look-a-likes van tropische houtsoorten. Natuurlijk met de voordelen en gebruiksgemak van een pvc vloer. Deze vloeren kunnen op elke plek in huis worden gelegd." Niks mis mee, met Moduleo, maar ik had me toch verheugd op een mooi verhaal over een nog niet eerder ontdekte houtsoort in een uithoek van Colombia, Borneo of Swaziland. Nee, dus. Vinyl vloer, cactus er op, rieten mand of masker aan de muur en we zijn weer helemaal trendy. Ik ben te romantisch voor deze tijd...

De fabrikant vervolgt: "Voor wie wel van deze exotisch/botanische interieur trend houdt maar liever een lichtere vloer wil kan zeker ook terecht bij Moduleo. De sfeer kan dan met accessoires, behang en planten worden gecreëerd."