Moduleo ook geschikt voor in de keuken

19-07-2016
Moduleo ook geschikt voor in de keuken

Moduleo ook geschikt voor in de keuken


RIJSWIJK- Met de nieuwe Moods collectie van Moduleo kan nu ook worden gekozen voor een hoogwaardige vinyl vloer in de keuken, aldus fabrikant IVC.

De vloeren uit de Moods collectie zijn vocht-, kras- en vlekbestendig en daarnaast kunnen ze worden gecombineerd met vloerverwarming. Moods biedt een mix & match van verschillende formaten, patronen en dessins. Een vloer was nog nooit zo persoonlijk, stelt de Belgische fabrikant. De nieuwe geometrische vormen zijn onderling compatibel. Zo ontstaan eindeloze legpatronen die iedere keuken van een voor een originele vloer voorzien, modern, landelijk of klassiek.

Er is keuze uit diverse formaten zoals: medium plank, slim plank, short plank, small plank, hexagon, diamond, triangle en chevron. Ook kan er gekozen worden uit diverse patronen, zoals hout en steen dessins en combinaties daarvan. Een strak visgraat patroon of liever contrastrijke vijfhoeken met meerdere houtsoorten of speelse driehoeken? Ik moet altijd aan het jaren '70 puzzelspel Tangram denken bij deze vloer, of aan het werk van de wereldberoemde graficus M.C. Escher. De vloerdelen prikkelen zeker de fantasie, er zijn oneindig veel ontwerpen mogelijk.

Moduleo ook geschikt voor in de keuken