Neerlandia tweede bij Quick-Step Livyn Battle

Neerlandia tweede bij Quick-Step Livyn Battle | Parketblad
Neerlandia tweede bij Quick-Step Livyn Battle | Parketblad
Neerlandia tweede bij Quick-Step Livyn Battle | Parketblad


GORINCHEM – Jordan Braam en Wilfred Krebbers van Neerlandia Houten Vloeren te Nijmegen zijn tweede geworden bij de Quick-Step Livyn Battle. Dé grote winnaars waren Louis Fraanje en Dennis van Wijk van Broekman Woninginrichting uit Utrecht. Zij legden bij de twee opdrachten de meeste creativiteit én technisch vernuft aan de dag.

 

De grote winnaars kregen woensdagavond 9 april tijdens de feestelijke prijsuitreiking naast een Bongo-bon voor een citytrip een gratis vinylopleiding in de gloednieuwe Quick-Step en Pergo ‘Academy for excellence in flooring’ te Wielsbeke. Deze start voor Nederland na de zomer. Wilfred en Jordan wonnen een VIP-arrangement met de wielerploeg van Omega Pharma en Quick-Step.

Net als de Quick-Step Parquet Challenge in 2012 vond de Quick-Step Livyn Battle plaats tijdens de Vakdagen Parket & Woninginrichter, begin deze maand in Evenementenhal Gorinchem. De andere vijf teams waren van Budget Floorstore (Amsterdam), Interwabo Woninginrichting (Voorburg), Parketzorg (Rotterdam), Ruwi Woonidee (Bodegraven) en Van der Goes Wonen en Slapen (Nootdorp). 

Uitdaging aangaan

De Quick-Step Livyn Battle werd georganiseerd door Unilin en de Livyn-verdelers voor Nederland: Koninklijke Peitsman en de Plinten & Profielen Centrale. “Alle deelnemers namen de wedstrijd serieus en waren gebrand op een goede prestatie”, vertelt Berry Veldmans na afloop. Volgens de country manager Nederland bij Unilin bvba, division Flooring was dit ook duidelijk te zien. “Alle gezichten stonden strak gespannen, klaar om de uitdaging aan te gaan en de prijs in de wacht te slepen!”

In Parketblad 05-2014 kun je op 23 mei meer lezen over de Quick-Step Livyn Battle. Nog geen abonnee? Vraag dan nu je gratis proefnummer aan.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen