Neuhofer toont nieuwe nieuwe profielen...

Neuhofer toont nieuwe nieuwe profielen... | Parketblad
Neuhofer toont nieuwe nieuwe profielen... | Parketblad
Neuhofer toont nieuwe nieuwe profielen... | Parketblad
Neuhofer toont nieuwe nieuwe profielen... | Parketblad

HANNOVER- ...and then some. Bezoekers aan de afgelopen Domotex zal het niet zijn ontgaan. De Oostenrijkse profielen fabrikant Neuhofer Holz, nooit vies van functioneel bloot, had weer een blik langbenige jongedames opgetrommeld om bezoekers de stand op te lokken.

Ik kan mij uit het verleden meerdere firma's herinneren die met vrouwelijk schoon van een wel zeer prille leeftijd de argeloze bezoeker trachten te verleiden alle aandacht te schenken aan een egalisatie, lijm of lak. Maar Neuhofer is de ongekroonde koning van deze primaire, dierlijke praktijk die zijn beste tijd toch heeft gehad, gezien het relatief geringe aantal bezoekers op de stand (zelf gemeten op meerdere momenten over meerdere dagen, ja, ook bij mij werkt de tactiek dus tot op zekere hoogte...). Het merendeel van de bezoekers is immers beslisser op de inkoop en is wel zo professioneel om zich niet in de luren te laten leggen door deze sirenes. Folder aanpakken en weg. Toch? Op de standfoto die ik van Neuhofer kreeg (boven) trouwens geen spoor van de meiskes in witte minirok (eentje zat er zelfs in een soort sport-bh zich stierlijk te vervelen).

Maar goed, het draait uiteindelijk om profielen. Neuhofer brengt MDF plinten a la carte die met direct printing in ieder gewenst patroon kunnen worden gemaakt. Daarnaast heeft de fabriek 3D printing on demand (ook in kleine hoeveelheden), Pro-tect plinten die gehard zijn tegen krassen en bestand zijn tegen het weer dankzij Corundum deeltjes in de coating (die vrij van pvc, voc en formaldehyde is), FN cut-pro (zelf eenvoudig op de juiste lengte af te zagen en over een bestaande plint heen te plaatsen zodat deze niet eerst verwijderd hoeft te worden) en plinten van PS schuim voor in natte ruimten. Onder dit bericht ziet u van links naar rechts de schuimplint, de FN cut-pro en een voorbeeld van 3D printing. Zoveel innovatie, dan heb je de oudste promotietactiek ter wereld toch echt niet meer nodig.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen