Next level PVC

23-01-2023
Next level PVC

Met als slogan ‘The Summit in Floors’ lanceren Headlam en Dersimo met het merk Natural Life een collectie next level PVC click vloeren. Een collectie waarbij gestreefd is naar het hoogst haalbare, niet alleen in kwaliteit maar ook in uitstraling.

Next level PVC

De collectie Natural Life PVC vloeren onderscheidt zich op vele punten, waaronder: ftalaat vrij, ultra sterk, geproduceerd in Europa, geschikt voor vloerverwarming + vloerkoeling, waterbestendig en voorzien van een HDF laag en een kurken onderlaag, dus ook over een bestaande vloer heen te leggen. Daarnaast heeft deze vloer een ultra matte uitstraling en daarmee een natuurlijke look die niet van echt hout of natuursteen is te onderscheiden.

Next level PVC

De collectie is opgebouwd uit 16 verschillende hout- en natuursteen dessins, waarbij een viertal dessins in zowel plank, als visgraat te verkrijgen zijn en 8 dessins in de extra lange plankmaat van 181,5cm. De 4 natuursteen dessins maken deze collectie compleet.

De presentatieborden hebben een hanteerbare formaat en geven een goed beeld van het dessin. De opbouw van de plank is duidelijk toe te lichten door middel van het losse sample.

In de maanden januari, februari en maart 2023 rijdt de Natural Life bus door heel Nederland. Op verzoek bezoekt de Roadshow klanten, zodat iedereen de display ‘live’ kan bekijken.