Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie

Producten 10-05
Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie

PPC introduceert een uitbreiding van het assortiment trapslabs, nu beschikbaar in complete sets voor traprenovatie.

Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie

Deze trapslabs zijn grote stroken dryback PVC van 45,7 x 152,4 cm, ontworpen om het aantal naden te minimaliseren en een strak, doorlopend uiterlijk te bieden. Elke set bevat twee slabs, vier stootborden en vier stroken voor de trapneusprofielen, allemaal zorgvuldig op maat gemaakt om verspilling te verminderen en de installatie te vereenvoudigen. Uit elke slab kunnen twee treden op maat gezaagd worden, wat zorgt voor een efficiënte benutting van het materiaal.

Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie

De trapslabs zijn ontworpen met een extra breed formaat en een doorlopend decor, wat zorgt voor een naadloze en esthetische afwerking. Verkrijgbaar in 10 trendy kleuren, passen deze slabs moeiteloos bij diverse interieurstijlen.

Nieuw bij PPC: complete sets voor PVC traprenovatie

Voor een strakke en veilige afwerking biedt PPC trapneusprofielen in zes kleuren en lengtes van 1, 1,5 en 3,0 meter, geschikt voor PVC met een dikte tot 3 mm. Deze profielen zijn uitgerust met een antislip bovenrand. De voorgesneden stroken voor de profielen dragen bij aan een snelle en precieze montage, wat het hele proces efficiënter maakt.

Om het bestelproces te vergemakkelijken, biedt PPC een speciale online besteltool aan.

Word een specialist in traprenovatie bij PPC

Wil je leren hoe je een trap professioneel kunt bekleden met PVC? Kom op 11 juni 2024 naar de gratis training 'Trap bekleden met PVC' in de PPC Academy. Deze basistraining omvat zowel theorie als praktijk en dekt onderwerpen zoals het uitmallen van treden, het bekleden van "niet schone" traptreden, diverse profieloplossingen en nog veel meer. Meld je aan en ontdek de beste methodes en tips van de PPC Academy specialisten!

E-learning voor traprenovatie

Wil je meer leren in je eigen tempo? Check de e-learning opties van PPC voor gedetailleerde instructies en tips over traprenovatie met PVC.