Nieuw: Bona Net Schuurmateriaal

schuren 07-05-2018
Nieuw: Bona Net Schuurmateriaal

Nieuw: Bona Net Schuurmateriaal

Nieuw: Bona Net Schuurmateriaal voor naar eigen zeggen perfecte schuurresultaten met het medium schuren en het fijnschuren én voor het verwijderen van parketvoegenkit.


Met dit nieuwe Bona Net schuurmateriaal kan de parketteur volgens Bona een hoop geld besparen. “Door de zeer lange standtijd van het gebruikte schuurmateriaal hoeft hij minder schijfjes te gebruiken. Dat scheelt geld en tijd met toch een uitstekend eindresultaat.”


De Bona schijfjes zijn geschikt voor gebruik onder de Bona Power Drive (in combinatie met de Bona FlexiSand) en de Bona SupraFlex, maar ook voor alle satellietschijven met schuurzooltjes diameter 150 mm en iedere handschuurmachine met dichte of open schuurzool met deze diameter. Het schuurmateriaal heeft een minimale verstopping, zeer goede schuureigenschappen, zeer lange standtijd (gaan langer mee) en dragen door de open structuur bij aan een goede stofafzuiging.


Bona Net Schuurmateriaal heeft 2 soorten: 1) Bona Net Keramische Gaasschijven, 150 mm, korrel 80, gemaakt van keramische aluminiumoxide, bijzonder geschikt voor het wegschuren van parketvoegenkit en 2) Bona Net Alox Gaasschijven, 150 mm, korrel 80-100-120, gemaakt van aluminiumoxide, ontwikkeld voor het medium en fijnschuren van houten vloeren.


Geschikt voor stofvrij schuren.


Bona.com