Nieuw gezicht voor PPC in België

23-08-2016
Nieuw gezicht voor PPC in België

Nieuw gezicht voor PPC in België


WIJK BIJ DUURSTEDE- Om alle klanten in België nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft de Plinten & Profielen Centrale (PPC) haar verkoopteam daar uitgebreid met Mark Portier.

Hij versterkt Kevin Kroon, die al ruim een jaar het concept van de Nederlandse groothandel in België promoot. Mark is bijna 20 jaar voor Amorim Benelux verantwoordelijk geweest voor de Belgische markt. Hierdoor is hij daar zeer goed bekend en een vertrouwd gezicht. Mark (+32 (0) 499 840 401) richt zich op het westen van België, Kevin (+32 (0) 495 388 962) op het oosten; de A12 is de scheidslijn.

“Het concept van de Plinten & Profielen Centrale is uniek door de grote breedte en diepte van het assortiment, in combinatie met de hoge servicegraad. Nergens in België vindt u zo’n compleet assortiment onder één dak en de bestellingen worden verpakt per commissie, franco geleverd en u kunt ze gratis retourneren”, aldus Mark Portier.

Hij vervolgt: "Wat het assortiment betreft, valt allereerst de randafwerking op met haar tientallen verschillende types profielen en plinten in allerlei vormen, maten en kleuren. Daarnaast vinden Belgische klanten bij PPC alle producten voor het plaatsen, zoals ondervloeren, lijmen, lakken en oliën. Die producten zijn er bovendien van allerlei internationale A-merken, zoals WOCA, Bona, Lecol, Osmo, Thomsit, Stauf, Wakol en Kerakoll. Tot slot is er een volwaardig vloerenprogramma met parket, laminaat en PVC. Vooral dat van het Douwes Dekker-laminaat en PVC is voor veel winkeliers interessant omdat dit eigen A-merk niet voor te lage prijzen op iedere hoek van de straat of op internet wordt aangeboden, zoals bij veel grote merken gebeurt.”

Voor het verder uitbouwen van zijn positie op de Belgische markt, presenteert de groothandel uit Wijk bij Duurstede zijn concept en producten op de 8e Dag van Afwerking. Deze vindt plaats op dinsdag 29 november in Brussels Kart Expo. "PPC ontvangt u graag op haar stand!", zo laat de groothandel enthousiast weten. Op de foto links Mark Portier en rechts Kevin Kroon.