Nieuw in Gorinchem: Demoplein 2013

Nieuw in Gorinchem: Demoplein 2013 | Parketblad


GORINCHEM – Tijdens Vakdagen Parket & Woninginrichter zal een klein deel van de exposanten zich exclusief presenteren op het nieuwe Demoplein - 2013. Dit bevindt zich links achterin de hal, waar ook het Nederlands Kampioenschap Parketleggen en het Beste Parket-idee worden gehouden.

 

Organisator Walter Esch van het Platform Parketbranche: “Als Platform willen wij graag extra aandacht geven aan onze mooie ambachten en de steeds weer vernieuwende ontwikkelingen binnen de branches. Samen met diverse andere belangenorganisaties hebben wij het initiatief genomen om exposanten de gelegenheid te bieden interessante demonstraties en presentaties te geven. Vakdagen Parket & Woninginrichter is hier een ideaal podium voor en Evenementenhal Gorinchem werkt natuurlijk ook mee aan Demoplein - 2013. Hiermee richten wij ons zowel op de parket- als woninginrichterbranche.”

 

Gratis voor exposanten

Gedurende alle drie de beursdagen krijgen exposanten de gelegenheid gratis hun nieuwste ontwikkelingen op Demoplein - 2013 te laten zien. Deze presentaties en demonstraties worden verdeeld over verschillende momenten van de dag. “Voorwaarde is wel dat wat gedemonstreerd en gepresenteerd wordt van toegevoegde waarde is. De beursbezoekers moeten er dus echt iets aan hebben. Ons doel is namelijk dat zij nog meer het gevoel krijgen dat wij met prachtige ambachten te maken hebben. Ambachten waar scholing een essentieel onderdeel van uitmaakt”, vertelt Esch.

Vandaar dat ROC Midden Nederland Bouw & Interieur College, de Stichting Erkende Stoffeerder en het Gilde van Gediplomeerde Parketteurs ook op Demoplein - 2013 vertegenwoordigd zijn. Hier worden ook de inzendingen voor het Beste Parket-Idee van Nederland gepresenteerd. Zie ook het Nieuws van 21 februari 2013.

 

Positief op gereageerd

Demoplein - 2013 wordt dusdanig ingedeeld dat de deelnemende exposanten een kleine door henzelf in te richten en als zodanig herkenbare demonstratieruimte krijgen. Bij het plannen van alle presentaties en demonstraties wordt rekening gehouden met zo min mogelijk doublures, zodat bezoekers niet tegelijkertijd naar hetzelfde hoeven te kijken. Esch: “Op de recent verzonden mailing naar de exposanten is erg positief gereageerd op het Demoplein. Hierdoor staat nu al vast dat dit een interessant onderdeel van de Vakdagen wordt. Zowel voor parketteurs als woninginrichters!”

Voor meer informatie: Platform Parketbranche, Walter Esch, [email protected], +31 (0) 651 112 982.

 

Vakdagen Parket & Woninginrichter vindt van maandag 8 tot en met woensdag 10 april plaats in Evenementenhal Gorinchem. Alles lezen over deze vakbeurs en de andere activiteiten? Mis dan onze beursspecial van 29 maart niet! Nog geen abonnee? Vraag dan nu uw gratis proefnummer aan onder Abonneren & Lezersservice.