Nieuw lid PGN

Nieuw lid PGN | Parketblad
 


NIEUWEGEIN- Kinneging Parket uit Heemskerk is het nieuwste lid van de ParketGroep Nederland (PGN).Kinneging is gestart in 1961 in Amsterdam, waarna het bedrijf in 1967 naar Heemskerk is verhuisd. Inmiddels is de 2e generatie ondernemers actief in het bedrijf, waarbij zowel vloeren richting consument worden geleverd, alsook projectmatig wordt gewerkt. Het bedrijf werkt met een aantal vennoten en vaste medewerkers, tezamen 9 personen.

Er is bewust gekozen voor lidmaatschap van de ParketGroep door Kinneging: “Wij zien de tijden ook veranderen. Het ambachtelijk gelegde parket zoals wij dat gewend zijn te verkopen, wordt gewoon minder in de omzet. Andere producten komen hiervoor in de plaats en wij gaan hier ook in mee. Aansluiting bij de ParketGroep zien wij als de mogelijkheid om veranderingen te gaan realiseren, zonder dat wij onze aard en wortels verliezen”, aldus Arnold Kinneging (foto).

Naast Kinneging is de PGN nog volop in gesprek met potentiële nieuwe leden, aangezien er grote interesse is in lidmaatschap van deze actieve en bloeiende groep, zo meldt men vanuit Nieuwegein.
Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen