Nieuw lid voor Parketgroep Nederland

10-08-2015
Nieuw lid voor Parketgroep Nederland

Nieuw lid voor Parketgroep Nederland

NIEUWEGEIN- De Parketgroep Nederland (PGN) mag een nieuw lid begroeten: 't Vloerenhuis in Amsterdam. Andrea en Eric van Es zijn de eigenaren van ’t Vloerenhuis. Dagelijks zijn zij met hun team actief om klanten in en rond Amsterdam te helpen om de mooiste vloeren in huis gerealiseerd te krijgen, aldus de PGN.

De ondernemers willen graag samenwerken en samen met collega’s ervoor zorgen dat het eigen bedrijf, maar ook de hele PGN groep, actief en aantrekkelijk blijft, zo laten zij weten. Per 1 juli zijn zij aangesloten bij de groep en vanaf dat ogenblik is er al actief gebruik gemaakt van de eigen PGN Nederland – collecties en het vele reclamemateriaal dat de PGN ter beschikking stelt aan de leden. Tevens is er een winkelpagina over dit lid toegevoegd aan de website www.parketgroep.nl.

Op de PGN dag van 8 juni hebben leden en partners al kennis kunnen maken met Andrea en Eric van Es. De groep hoopt dat dit de start is van een mooie samenwerking met PGN en haar partners. "Naast ’t Vloerenhuis is de PGN nog volop in gesprek met potentiële nieuwe leden, aangezien er grote interesse is in lidmaatschap van deze actieve en bloeiende groep", zo meldt de groep optimistisch. 't Vloerenhuis is te vinden op de Parnassusweg 216 in Amsterdam-Zuid.