Nieuw op Vakdagen 2014: het Noviteitenplein

Nieuw op Vakdagen 2014: het Noviteitenplein | Parketblad
Nieuw op Vakdagen 2014: het Noviteitenplein | Parketblad


GORINCHEM - Helemaal nieuw op de negende editie van Vakdagen Parket & Woninginrichter is het Noviteitenplein, powered by INretail en CBW Erkend. Dit exclusieve evenement geeft extra aandacht aan de nieuwste (houten) vloeren, raamdecoraties en (binnen)zonweringen, en wandbekledingen. Bezoekers kunnen zich laten inspireren door de laatste noviteiten.

 

Het Noviteitenplein komt centraal op de beursvloer, in een entourage van opvallend steigerwerk. “Stylistes van M2 Styling zorgen ervoor dat alle ingezonden producten op deze unieke presentatie een extra podium krijgen. Niet te missen voor alle specialisten in onze branches! Want in één klap ben je op de hoogte van dé allernieuwste producten, trends en ontwikkelingen!”, vertelt beursmanager Rianne Kabbes.

 

Dé drie beste

Iedere exposant kan een van zijn producten op het Noviteitenplein laten zien mét een verwijzing naar zijn stand. Branchevereniging INretail maakt dit spektakel waar en is de host. Rianne: “Beursdeelnemers kunnen de door hun bedrijf gewenste noviteit aan ons doorgeven. Doe dit snel, want zo kunnen de mensen van INretail en stylistes van M2 Styling je zo goed mogelijk helpen. Daarna hoef je alleen het product zelf kort voor aanvang van de beurs aan te leveren. De rest wordt helemaal verzorgd! Kortom: het Noviteitenplein biedt exposanten een uitgelegen kans hun product van 2014 extra onder de aandacht te brengen en dit alles zonder meerprijs!”

Wie deelneemt aan het Noviteitenplein, maakt bovendien kans genomineerd te worden. Dé drie beste noviteiten van 2014 worden door een deskundige jury benoemd en verdienen een extra en zeer opvallende plek op het Noviteitenplein.

 

Informatie en aanmelden

Vakdagen Parket & Woninginrichter vindt plaats van maandag 7 tot en met woensdag 9 april in Evenementenhal Gorinchem. Bent u actief in de parket- en/of woninginrichterbranche als fabrikant, importeur, distributeur of groothandel en op zoek naar hét moment om persoonlijk met uw doelgroep in contact te komen? En wenst u deel te nemen aan het Noviteitenplein? Dan is Vakdagen Parket & Woninginrichter hét marketinginstrument om uw organisatie te profileren! Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Rianne Kabbes: +31 (0) 183 680 690 of [email protected].

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen