Nieuw reinigings- en onderhoudsprogramma van Bona

lancering 16-05-2018
Nieuw reinigings- en onderhoudsprogramma van Bona

Nieuw reinigings- en onderhoudsprogramma van Bona

Bona brengt met het Bona Care Program een naar eigen zeggen nieuw, professioneel en innovatief reinigings- en onderhoudsprogramma voor houten en elastische vloeren op de markt, dat gebaseerd is op 100 jaar ervaring in de behandeling van houten vloeren. Deze innovatie gaat volgens Bona zelfs de wijze veranderen waarop er vanaf nu naar vloeronderhoud gaat worden gekeken.


“Dit nieuwe programma biedt veel meer dan alleen reinigingsmiddelen; het voorziet professionals van het deskundige advies en de duurzame producten en oplossingen die nodig zijn om vloeren te beschermen en te onderhouden en zorgt er daarmee voor dat ze langer mooi blijven”, aldus Bona.


Dit programma is ontwikkeld voor professionele schoonmakers, opdrachtnemers in gebouwonderhoud en traditionele aanbieders van houten vloeren en stelt vloereigenaren in staat hun investeringen effectiever te beschermen door het vloeroppervlak aan de hand van revolutionaire methoden nieuwe uitstraling te geven.


Een door de FIBA goedgekeurd productassortiment, specifiek bestemd voor sportvloeren, maakt ook onderdeel uit van dit programma. Als onderdeel van het Bona Care Program, biedt Bona de unieke mogelijkheid om versleten en beschadigde vloeren van rubber, PVC, PU, vinyl of linoleum te herstellen en een nieuwe uitstraling te geven zonder de gehele vloer te hoeven vervangen. Dit verkort de tijd dat de locatie moet worden gesloten met 50 procent en levert de vloereigenaren aanzienlijke besparingen op.


Het Bona Care Program bestaat uit processen en producten voor alles, van volledige vloerrenovatie en overlakken tot dagelijkse reiniging en zorgt ervoor dat vloeren langer meegaan en er fris blijven uitzien. Het programma is geschikt voor alle omgevingen - commerciële gebieden zoals kantoren en hotels, maar ook voor sporthallen en luchthavens etc.


Het volledige Bona Care Program wordt geïntroduceerd tijdens de Interclean die van 15 tot 18 mei in Amsterdam wordt gehouden.


Bona.com