Nieuw THOMSIT-renovatiesysteem

Nieuw THOMSIT-renovatiesysteem

Het nieuwe, zesde renovatiesysteem van THOMSIT is bijzonder geschikt voor tijd- en kostenefficiënt renoveren van beschadigde dekvloer-deeloppervlakken. Afbreken en afvoeren van de oude dekvloer is niet nodig. Vooral bij bestaande woningen zoals huurflats of in de beursbouw profiteert de vakman van de praktische en ook afvalvermijdende renovatieoplossing, die het gebruik van het nieuwe oppervlak binnen drie tot vier dagen mogelijk maakt.

Nieuw THOMSIT-renovatiesysteem
  • THOMSIT E 37 M: variabele snelmortel voor renovaties in bedrijfspanden en woningen;

  • THOMSIT E 40 H: mortelhechtbrug voor samengestelde dekvloeren en cementmortels;

  • THOMSIT R 727: giethars voor het afdichten van fijne scheuren en voegen in dekvloeren.

De reparatie/egalisatiemortel E 37 M scoort volgens de fabrikant bovendien met een hoog verwerkingscomfort. De vakman profiteert van een langere verwerkingstijd van ca. 45 minuten in vergelijking met andere snelle reparatie-egaliseermiddelen. Dankzij de variabele mengverhouding kan E 37 M ook worden ingesteld op aardvochtig of vloeibaar, wat het aanbrengen nog eenvoudiger maakt.

Zesde THOMSIT-renovatiesysteem is ook duurzaam

Het nieuwe renovatiesysteem is niet alleen zeer kostenefficiënt, maar ook duurzaam. Afbreken en afvoeren van de oude dekvloer is niet nodig. Doordat afval wordt vermeden, is de renovatie milieuvriendelijk. Bovendien zijn alle producten van het nieuwe THOMSIT-renovatiesysteem emissie-arm (EC 1 Plus), en dragen ze zodoende bij aan een gezond woonklimaat en een schoner milieu.