Nieuw TRITTY 90 laminaat van HARO

13-06-2017
Nieuw TRITTY 90 laminaat van HARO

Nieuw TRITTY 90 laminaat van HARO


RIJSWIJK - Met 25 nieuwe uitvoeringen van de TRITTY 90 serie, een uitbreiding van de Campus serie en een nieuwe zacht matte optiek voert HARO vele vernieuwingen door in het laminaat programma.

Laminaat van 7 mm dik is een zeer competitieve markt, zo weet men ook bij HARO. Vandaar dat de nieuwe modellen éénstrooks met vellingkanten rondom zijn in gebruiksklasse 32. Het oppervlak oog zacht mat, geheel volgens de laatste trend, en is tegelijkertijd sterker dan ooit, aldus de fabrikant uit Rosenheim.  Het kliksysteem is TOP Connect en er zijn nu in totaal 80 versies verkrijgbaar, van lichtgekleurd en rustig tot donker en zeer expressief ogend.  De gehele serie is uit voorraad leverbaar met de Silent Pro onderlaag, waardoor deze vloeren volgens de fabrikant de stilste laminaatvloeren ter wereld zijn.

 

De Campus serie in brede planken is uitgebreid en opgefrist. De delen zijn 243 mm breed. "Think differently" is het motto van HARO en een goed voorbeeld is de TRITTY 100: Oak Venezia is een variant in deze serie met drie breedtes in één vloerdeel dat zorgt voor een zeer levendige optiek, zeker in combinatie met éénstrooks delen. Zowel in kleuren als in breedtes zijn ontelbaar veel combinaties mogelijk.

"Shabby styles", zoals HARO het omschrijft, combineren het uiterlijk van vroeger met de techniek van nu. Afgebladderde verf en andere sporen van slijtage ogen authentiek en passen in het interieur van nu, zo zegt men in Rosenheim.  Shabby Oak ziet er uit alsof het net vers gezaagd is en weerspreekt de mening dat houtdecoren monotoon en saai ogen, aldus de fabrikant. Ik ben bevooroordeeld maar een echte houten vloer ziet er NOOIT saai uit, vind ik... Bij laminaat heb ik nog wel eens mijn bedenkingen, maar dit terzijde. Uiteraard zijn bij alle HARO laminaat vloeren bijpassende plinten en onderhoudsmiddelen verkrijgbaar.

Nieuw TRITTY 90 laminaat van HARO