Nieuw vaktijdschrift: Horeca & Interieur 2013

24-01-2013
Nieuw vaktijdschrift: Horeca & Interieur 2013

Nieuw vaktijdschrift: Horeca & Interieur 2013
RIJSWIJK – Morgen verschijnt de eerste editie van Horeca & Interieur, een BtoB inspiratiemagazine voor hotels, grand cafés, café-restaurants, restaurants, architecten en interieurbedrijven. Het nieuwe magazine komt jaarlijks uit en is een uitgave van Lakerveld Woonvakbladen.

“Er zijn veel horecavakbladen voorhanden, maar een specifiek horeca-interieurvakblad was er nog niet”, licht initiatiefnemer Richard van der Hak toe. “Onze uitgeverij houdt zich al ruim 95 jaar bezig met het uitgeven van vakbladen voor interieurprofessionals. Daarbij bedienen we vooral de wonen- en vloerbedekkingsbranche. Maar onze adverteerders richten zich ook al jaren op horeca-ondernemingen, met prachtige referenties als resultaat. Het uitgeven van Horeca & Interieur is dan ook een logische stap voor ons. Met dit magazine bieden wij onze klanten een podium waarin zij zich ook aan de horeca kunnen presenteren!”

In het nieuwe magazine kan de horeca-ondernemer inspiratie opdoen over alle aspecten die met sfeer en interieur te maken hebben: interieurdecoratie, bedden, meubels, vloeren, maatwerkoplossingen, verlichting, planten en onderhoud. Naast redactionele reportages over bijzondere interieurinrichtingen, biedt de uitgave bedrijfsreportages van vijftig interieurbedrijven die voor de horeca-ondernemer interessant zijn.

Horeca & Interieur maakt deel uit van het cluster Woonvakbladen van Uitgeverij Lakerveld bv, waartoe ook de vakbladen Parketblad, Home & Living, Vakweekblad Meubel, Vakblad voor de Woninginrichter en Vakblad Slapen behoren.

De nieuwe uitgave wordt gratis verspreid onder een ruime selectie van de Nederlandse horeca-ondernemingen. Ook alle abonnees van de Lakerveld Woonvakbladen krijgen morgen een gratis exemplaar toegestuurd.

Het magazine is voor € 6,75 te bestellen bij [email protected].