Nieuw van PGN: Kloostervloeren

Nieuw van PGN: Kloostervloeren | Parketblad
Nieuw van PGN: Kloostervloeren | Parketblad

NIEUWEGEIN- ParketGroep Nederland (PGN) heeft een nieuwe collectie, naar eigen zeggen, karaktervolle kloostervloeren geïntroduceerd.

Deze collectie bestaat uit 22 cm brede lamellen met een 5 mm dikke toplaag. De serie is leverbaar in 5 verschillende basisbehandelingen. Uiteraard hebben deze behandelingen echte kloosternamen gekregen: Augustijnen, Willibrord, Karmelieten, Franciscanen en Dominicanen. Naast deze basisbehandelingen zijn deze vloeren ook uit te voeren in alle mogelijke andere behandelingen.

Met deze karaktervolle producten willen de leden van ParketGroep Nederland aan de consument laten zien dat ze de echte parketspecialist zijn, waar je moet zijn voor mooie, aparte vloeren en een optimale service. En uiteraard zorgen de vakmensen dat deze vloeren perfect gelegd worden, zo stelt men op het secretariaat in Nieuwegein.

De introductie van deze vloeren en de speciale actie worden ondersteund door een speciale presentatie in de winkel, posters en een folder voor de geïnteresseerde consument. Tevens is er uitgebreid aandacht op de website www.parketgroep.nl en kunnen de vloeren besteld worden via de parketgroep webshop. Deze collectie bij alle 26 aangesloten Parketgroep winkels verkrijgbaar.

 

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

Parketblad nieuwsbrief ontvangen?

Inschrijven

Delen