Nieuw verkoopteam bij De Houtmeester

13-05-2014
Nieuw verkoopteam bij De Houtmeester

Nieuw verkoopteam bij De Houtmeester


EINDHOVEN – Jos Derks en Martijn Bonkenburg laten weten in goed onderling overleg besloten te hebben dat Martijn per 1 mei jl. is uitgetreden als mede-eigenaar van De Houtmeester Parketgroothandel en Sherwood Finishing. Martijn gaat voor deze bedrijven weer aan de slag als fulltime buitendienstmedewerker. Volgens het persbericht lag het ondernemerschap Martijn minder dan op voorhand werd gedacht. “Daarom was het belangrijk hierin te schakelen en keuzes te maken.” Jos Derks zet nu De Houtmeester Parketgroothandel en Sherwood Finishing als eigenaar alleen verder.

 
Naast Martijn Bonkenburg (+31(0) 651 630 231) is Cliff van der Vaart (die hiervoor bij Vorselaars Hout werkte) aangetrokken als agent voor de parketgroothandel en het afwerkbedrijf. Cliff is bereikbaar via +31 (0) 631 960 326. Omdat Martijn wat meer tijd gaat besteden in de buitendienst zijn de openingstijden van het filiaal te Amsterdam (bij Palm Parket op Bedrijventerrein Sloterdijk) aangepast. De groothandel wil hier ook workshops gaan houden. Zie voor meer informatie www.dehoutmeester.nl.

Tot slot laat Jos weten binnenkort de nieuwe Bello Multiplank Collecties te zullen presenteren. “Hiermee bieden wij geborstelde, gebeitste en gelakte vloeren. Deze kun je op locatie tussenschuren en afwerken met een derde laklaag.”