Nieuwbouw Estillon vordert gestaag

15-08-2012
Nieuwbouw Estillon vordert gestaag

Nieuwbouw Estillon vordert gestaag


UDEN - Estillon BV heeft in Uden aan de Linie grond op een fraaie zichtlocatie aangekocht. Deze zomer is begonnen met de eerste bouwwerkzaamheden, tussen Beter Bed en Felix van der Putten. De leverancier van ondervloeren en -tapijten en gereedschappen verwacht zich eind 2012 in zijn nieuwe pand te kunnen vestigen.

 

De symbolische eerste steen werd 14 juni al gelegd door de heer Bosveld senior, samen met familie, bouwpartners en medewerkers. Directeur Richard Bosveld: “Door alles onder één dak te brengen, zijn wij helemaal klaar voor de toekomst!” Estillon heeft nu nog op drie locaties magazijnen. Door deze te centraliseren in Uden optimaliseert het bedrijf zijn logistiek. “Daarnaast beschikken wij in het nieuwe pand over een mooie presentatieruimte voor onze producten én alle ruimte om trainingen te geven”, aldus commercieel-directeur Paul van Kassel. “Stoffeerders en vloerenleggers kunnen hier straks dus zelf onze ondervloeren en –tapijten, en de gereedschappen van Roberts uitproberen.”

 

Daglicht en mensen

De bouwmaterialen voor het nieuwe pand van Estillon (www.estillon.com) hebben een lange levensduur en zijn afkomstig uit de directe omgeving. Voor de verlichting, verwarming en koeling worden moderne en energiezuinige oplossingen toegepast. Zo is de magazijnverlichting gekoppeld aan daglicht en aanwezigheid van mensen. Als het nieuwe pand opent, kunt u daar alles over lezen in Parketblad. Bent u nog geen abonnee? Vraag dan onder Abonneren & Lezersservice een gratis proefnummer aan!