Nieuwe directeur: 'Ik sta graag tussen de mensen'

01-09-2022
Nieuwe directeur: 'Ik sta graag tussen de mensen'

Jeroen de Zwart (52) begint per 1 september 2022als directeur bij groothandel INTR. Harry Elshof (63) zal zich als directeur (en aandeelhouder) begin 2023 terugtrekken uit de organisatie.

Nieuwe directeur: 'Ik sta graag tussen de mensen'

Om de klanten niet alleen nu, maar ook in de toekomst, optimaal te kunnen bedienen worden verdere professionalisatie, digitale transformatie en productontwikkeling belangrijke speerpunten voor Jeroen de Zwart.

Jeroen de Zwart: ‘Ik verheug me er enorm op om de verdere professionalisering samen met alle 80 andere collega’s verder vorm te geven. Alhoewel de groothandelsbranche en woninginrichting nieuw voor mij zijn, zie ik veel raakvlakken met wat ik in het verleden bij onder andere Fleurop heb gedaan. En wat misschien nog wel belangrijker is: ik sta graag tussen de mensen, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken. En volgens mij zit dat bij INTR. wel goed.’

Na de overname door Uzin Utz Nederland staat één veelbelovende organisatie met een prachtig assortiment, een mooi klantenbestand, fantastische medewerkers en ambitieuze toekomstplannen. Hiermee is de missie van Harry Elshof volbracht.

Om een soepele overgang te creëren voor onze leveranciers, afnemers en medewerkers zullen Harry Elshof en Jeroen de Zwart vanaf 1 september ‘zij aan zij’ werken. Begin 2023 neemt INTR. afscheid van Harry Elshof.