Nieuwe directeur Unifloor

26-02-2019
Nieuwe directeur Unifloor

Nieuwe directeur Unifloor
Met ingang van 1 februari 2019 is Willem-Jan Candel (52) (foto links) toegetreden als algemeen directeur van Unifloor Underlay Systems B.V. in Deventer. Gezien de forse groei van zowel Unifloor als Forest (beide vallende onder Bosgoed Holding) is het nu tijd om een organisatiewijziging door te voeren. Candel neemt het ‘stokje’ over van Gerco Morsink die daardoor zijn volledige aandacht kan geven aan de verdere (internationale) groei van de Forest Group bedrijven.

Candel heeft ruim 30 jaar management- en verkoopervaring in verschillende branches en bij diverse organisaties. Bij Unifloor legt hij de focus op de afzetgroei binnen zowel de nationale markt als de exportmarkten.

Over zijn nieuwe rol binnen Unifloor geeft Candel aan: 'Als klant vindt men bij Unifloor passende ondervloer oplossingen voor elke vloersituatie. Ik maak kennis met een zeer professionele en kritische afzetmarkt. Samen met een gemotiveerd team van Unifloor medewerkers gaan we de relatie met onze klanten nog verder optimaliseren waarbij ‘duurzaamheid’ en ‘klanttevredenheid’ centraal zullen staan.'

Unifloor Underlay Systems B.V. maakt onderdeel uit van het in Deventer gevestigde Bosgoed Holding B.V.