Nieuwe Egger-collectie bij Gelasta

07-05-2018
Nieuwe Egger-collectie bij Gelasta

Nieuwe Egger-collectie bij Gelasta


Natuurgetrouw, realistisch en niet van echt te onderscheiden. De nieuwe collectie Egger-laminaatvloeren is vanaf heden verkrijgbaar bij Gelasta, de vloerengroothandel in Genemuiden.

Speciaal voor de Nederlandse markt selecteerde Gelasta uit alle stijlsoorten de zestig meest trendy decoren. Dankzij deze grote diversiteit biedt Gelasta naar eigen zeggen voor elke interieursfeer een bijpassende vloer. Ook volgt het assortiment de laatste trends, zoals vloeren met betonlook en visgraat. Daarbij zijn de toplagen harmonieus afgestemd op de vloer. Dit geeft alle vloeren een natuurgetrouwe uitstraling.


Het samengestelde assortiment Egger-vloeren van Gelasta bestaat uit vier verschillende formaten: Classic, Large, Kingsize en Long, met drie verschillende diktes (7, 8 en 10 mm).


Speciaal voor deze nieuwe collectie ontwikkelde Gelasta een nieuwe display. Elk decor heeft een eigen hoogwaardig afgewerkt staalbord, voorzien van een handvat. Op alle borden is een sfeerfoto zichtbaar. Zo kan de consument zich direct het eindresultaat inbeelden.


gelasta.nl