Nieuwe generatie vloerdesign

13-08-2021
Dertig eigentijdse decors, drie formaten en nu
Dertig eigentijdse decors, drie formaten en nu

Dertig eigentijdse decors, drie formaten en nu ook twee productopbouwen: Modular ONE van Parador is de veelzijdige designvloer voor elk doel. In 2021 zet Parador het succesverhaal van zijn innovatieve product voort met tal van nieuwe producten.

Dertig eigentijdse decors, drie formaten en nu
Dertig eigentijdse decors, drie formaten en nu

 

Modular ONE Hydron is dankzij zijn bijzondere productopbouw 100% waterdicht en dankzij zijn geringe opbouwhoogte ook zeer renovatievriendelijk. Dit betekent dat Modular ONE Hydron ook probleemloos zonder tijdsbeperking in ruimtes met een hoge vochtigheidsgraad, bijvoorbeeld in de badkamer, kan worden geïnstalleerd.

Met Modular ONE ‘Cross Cut Iconics’ in de kleuren ‘original’ en ‘black’ heeft Parador de klassiek elegante kopshouten vloer op een eigentijdse manier geïnterpreteerd. De combinatie van verschillende afmetingen, rasters, diagonalen en schuine insnijdingen bij de verdere ontwikkeling van kopshout werden gecombineerd tot een samenhangend patchworkpatroon.

Met het nieuwe decor ‘Eiken Nordic’ speelt Parador in op het interieurtrendthema van dit moment: Scandinavische stijl. Het decor ‘Eiken Linea’ in natuur en antiek uit de productlijn introduceert een nieuw type scheepsvloer. De doorlopende stroken zien er modern, royaal en bijzonder authentiek uit door hun genuanceerd kleurenspel.