Nieuwe grijstinten voor Floorservice Hardwasolie Pro

Nieuwe grijstinten voor Floorservice Hardwasolie Pro | Parketblad
Nieuwe grijstinten voor Floorservice Hardwasolie Pro | Parketblad

WASPIK- Floorservice introduceert nieuwe grijstinten voor de Hardwasolie Pro. Het zijn er vijf en ze dragen de fraaie namen Beola, Cinza, Lunarda, Bernina en Psara.

Deze mooie benamingen doen me denken aan Koreaanse auto's en Zwitserse naaimachines, maar dit volledig terzijde..

Floorservice Hardwasolie Pro dringt, volgens de fabrikant, diep in het hout door zonder de poriën af te sluiten dankzij een uitgekiende samenstelling. Hierdoor blijft het hout ademen en, omdat er geen laag op het hout wordt gevormd, behoudt het hout zijn natuurlijke structuur. Hardwasolie Pro is een éénlaag systeem zonder oplosmiddelen voor de professionele gebruiker.

Een met Floorservice Hardwasolie Pro afgewerkte vloer is zeer eenvoudig te onderhouden. De Floorservice Parketreiniger en de Floorservice Onderhoudsolie voor eventuele extra bescherming zijn de enige twee producten die men nodig heeft om de vloer in topconditie te houden, aldus het bedrijf uit Waspik. De Floorservice Onderhoudsolie kan met de hand worden aangebracht, maar dit kan ook met de Floorboy XL-300 boenmachine: sneller en nog vriendelijker in het gebruik.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen