Nieuwe Hybride Hout collectie van Floer

Nieuwe Hybride Hout collectie van Floer

De nieuwe Hybride Hout collectie van Floer biedt een indrukwekkende verzameling van kleuren, structuren en patronen. Deze vloeren combineren alle voordelen van parket, laminaat en PVC in één vloer.

Nieuwe Hybride Hout collectie van Floer

Volgens Floer brengt de nieuwe collectie Hybride Houten een veeltal voordelen met zich mee: een uiterst hoge krasbestendigheid, een ongekend solide en extreem harde core en een watervastheid tot wel 24 uur zijn nog maar het begin van deze lijst aan voordelen. De hybride vloeren van Floer zijn eenvoudig te onderhouden en schoon te maken, en hebben de uitstraling van eiken parketvloeren. Geen wonder, want deze vloeren zijn gemaakt van echt hout!

Nieuwe Hybride Hout collectie van Floer

Hybride Hout ook in visgraat

De houten vloerendelen hebben een afmeting van 237 cm lang en 27 cm breed. Voor de visgraatliefhebbers is er een Hybride Hout Visgraat vloer. De hybride patroonvloeren hebben dezelfde voordelen als de XL planken.

Wood Powder is de technologie die Hybride Hout mogelijk maakt. Dit geavanceerde productieproces smelt houtpoeder, hars en een houten designlaag samen onder hoge druk en hitte. Dit zorgt ervoor dat de houten laag extreem drukvast en uiterst krasvast wordt. De Aqua Seal technologie beschermt de Hybride Houten vloer tegen vocht en water - en dat nog eens tot maximaal 24 uur. Als laatste worden de Hybride Houten vloeren gesealed met de Nature Protec laklaag, die zorgt voor een maximale slijtvastheid van de oppervlaktelaag.

De Hybride Houten vloeren zijn verkrijgbaar in verschillende designs en afwerkingen, zodat ze perfect passen bij elke interieurstijl.