Nieuwe locatie en ruimere openingstijden INTR. Point Hengelo

10-05-2023
Vestigingsmanager Jan Bos
Vestigingsmanager Jan Bos

Met het nieuwe INTR. Point vlakbij de A1 biedt INTR. de groeiende klantenkring uit Hengelo en omgeving meer ruimte en mogelijkheden.

Vestigingsmanager Jan Bos
Vestigingsmanager Jan Bos

Op het nieuwe afhaalpunt is er naast een groot magazijn en showroom ook volop ruimte voor producttrainingen.

Om de Twentse woninginrichter, projectinrichter, ZZP-er en parketteur nóg beter te kunnen bedienen zijn ook de openingstijden verruimd. Het nieuwe INTR. Point is geopend van 07.00 uur tot 17.00 uur.

INTR. Point Hengelo hard gegroeid

Het nieuwe INTR. Point in Hengelo biedt tal van nieuwe mogelijkheden. Vestigingsmanager Jan Bos: ‘Wij waren op de Wegtersweg wel toe aan verandering. We hebben de laatste paar jaar in Hengelo een enorme groei doorgemaakt en het magazijn was gewoon te klein. Daarom ben ik blij met dit nieuwe INTR. Point. Het is niet alleen een toplocatie die goed bereikbaar is. We hebben ook alle ruimte. Ons magazijn is ongeveer dubbel zo groot en we hebben nu ook plek om onze klanten goed te ontvangen.’

Ter gelegenheid van het nieuwe INTR. Point wordt er op donderdag 1 juni 2023 een Open Dag georganiseerd in Hengelo. Tijdens deze feestelijke gelegenheid zullen verschillende leveranciers zoals Uzin, Wolff, Pallmann, Estillon, Unifloor, Rubio Monocoat & Union Hechttechniek met productdemonstraties ‘acte de présence’ geven. Tussen14.00 en 18.00 uur is iedereen van harte welkom.