Nieuwe schuurmiddelen van Imbema Rhiwa

07-04-2017
Nieuwe schuurmiddelen van Imbema Rhiwa

Nieuwe schuurmiddelen van Imbema Rhiwa


NIEUWERKERK A/D IJSSEL - Imbema Rhiwa introduceert de Mirka Roundy kit, een ergonomisch hand schuurblok met stofafzuiging. Daarnaast is er een nieuw Mirka Abranet schuurnet verkrijgbaar voor het verwijderen van verf of lak op hout.

Het nieuwe Mirka hand schuurblok is ontworpen voor het eenvoudig schuren van moeilijk bereikbare delen, hoeken en randen, aldus de groothandel. Het schuurblok is eenvoudig aan te sluiten op een stofzuiger voor een stofvrije werkomgeving. Het Roundy hand schuurblok is speciaal ontwikkeld voor de hout en schilderbranche. De zachte en flexibele vormgeving met handuitsparing zorgt voor een stevige grip en optimale controle. Het schuurblok werkt het beste in combinatie met de 150 mm netschuurschijven.
De schuurschijf loopt door tot de zijkanten van het schuurblok waardoor het schuren van hoeken een stuk eenvoudiger wordt, zo stelt Imbema Rhiwa.

Speciaal voor grof en zwaar schuurwerk introduceert Imbema Rhiwa Schuurtechniek de Mirka Abranet Ace Heavy Duty. "Door de geoptimaliseerde netconstructie en de keramische korrel heeft Abranet Ace HD een superieure afname en prestatie op harde ondergronden zoals hardhout en metaal en is het zeer geschikt voor het verwijderen van verf en lakken", aldus Imbema Rhiwa.
Door de versterkte geweven rug slijt Abranet Ace HD niet snel en gaat de schijf extra lang mee. De open netstructuur zorgt in combinatie met een schuurstofzuiger voor een optimale stof afzuiging waardoor men stofvrij kan schuren. De keramische korrel zorgt voor een agressieve afname van het materiaal en een langere standtijd. "Tevens geeft het gelijk een mooi schuurbeeld, met als resultaat een tijdsbesparing in het verdere verloop van het schuurproces." Mirka Abranet Ace HD is beschikbaar in de groftes P40 t/m P80. Boven ziet u de Roundy kit, onder de Abranet Ace HD.


 

Nieuwe schuurmiddelen van Imbema Rhiwa