Nieuwe Showroom VDS Vloeren in Oud Gastel

14-06-2017
Nieuwe Showroom VDS Vloeren in Oud Gastel

Nieuwe Showroom VDS Vloeren in Oud Gastel


OUD GASTEL -Vanaf 1 januari 2017 is VDS Vloeren verhuisd naar een nieuwe locatie in Oud Gastel. VDS Vloeren is nu te vinden op industrieterrein Borchwerf tegenover de McDonalds en restaurant de Beren.

Volgens Patrick van der Smissen (eigenaar VDS Vloeren) was deze verhuizing noodzakelijk: "Niet alleen is VDS Vloeren de afgelopen jaren gegroeid, zodat we meer kantoorruimte wilden, maar ook de top locatie en uitstraling van het nieuwe pand past veel beter bij onze manier van werken en waar wij voor staan, namelijk betrouwbaarheid en kwaliteit."

Nieuwe Showroom VDS Vloeren in Oud Gastel

"Na een intensieve verbouwing hebben we een mooie industriële maar ook gezellige uitstraling kunnen creëren in onze showroom waar een groot aantal producten op het gebied van vloeren te zien is." Een andere reden voor een feestje is dat VDS Vloeren, naast laminaat en PVC en houten vloeren nu ook zijn eigen label heeft in houten vloeren, een volledig vernieuwde website "en dat wij werken met nog 20 andere locaties in Nederland", aldus Van der Smissen.


Op de vraag of er in het komende jaar nog ontwikkelingen worden verwacht antwoord Patrick: "Uiteraard staan wij weer op de VT Wonen en Design beurs en zijn we sinds dit jaar actief in België, waar we in januari 2018 de Bouw en Reno beurs draaien in de EXPO hallen in Antwerpen." Ook tijdens de heropening van VDS Vloeren pakte het familiebedrijf uit. Rico Verhoeven (vijfvoudig kickboks kampioen) en tal van belangrijke klanten, architecten, relaties waren aanwezig bij deze feestelijke heropening waar via een live stream het interview te volgen was via facebook en gelegenheid was om met de sporter op de foto te gaan. Op de foto boven de showroom, onder het livestream interview met Rico Verhoeven.


VDS Vloeren verdeelt onder andere de gekende en trendy vloeren merken Quick-Step en COREtec® naast de eigen VDS houten vloeren. Op nu naar de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI waar VDS Vloeren voor de derde keer op rij gaat deelnemen in de VT Wonen Hal.