Nieuwe showroompresentatie Aspecta

Nieuwe showroompresentatie Aspecta

Aspecta's showroomoplossingen, die zowel esthetiek als functionaliteit belichamen, bieden unieke mogelijkheden om showrooms naar een nieuw niveau te tillen. De mogelijkheid om elementen afzonderlijk of in combinatie te gebruiken, biedt ongekende flexibiliteit in showroom design.

Nieuwe showroompresentatie Aspecta

Creëer een high-end ervaring in de showroom met de Aspecta Flagshipstore inrichting, een ruimte waar stijl en functie samenkomen. Deze inrichting presenteert alle 225 vloermogelijkheden binnen een self-selling concept, ontworpen om bezoekers zelfstandig door de collecties te laten navigeren. De ruimte is ingericht met speciale aandacht voor duurzaamheid en storytelling, waardoor klanten niet alleen het meest complete PVC assortiment kunnen ervaren, maar ook het verhaal achter elk product kunnen begrijpen.

Nieuwe showroompresentatie Aspecta

Aspecta biedt efficiënte logistiek

De efficiënte logistiek van Aspecta, ondersteund door PPC's voorraad en een centraal magazijn in Roosendaal, zorgt voor snelle leveringen aan zowel de residentiële als commerciële markt. Daarnaast biedt PPC een unieke 4-uurs garantie op vloeren: bij eventuele problemen wordt binnen 4 uur vervangend materiaal op de werkvloer geleverd, zodat het werk snel hervat kan worden.

Nieuwe showroompresentatie Aspecta

Aspecta’s engagement voor het milieu wordt niet alleen uitgesproken, maar ook actief nageleefd, een feit dat onderstreept wordt door het 'Indoor Air Comfort GOLD' certificaat.