Nieuwe snoerloze alleskunner van Metabo

13-07-2017
Nieuwe snoerloze alleskunner van Metabo

Nieuwe snoerloze alleskunner van Metabo


RIJSWIJK - De nieuwe gesnoerde MT 400 Quick van Metabo is een krachtige alleskunner voor verbouwingen en renovaties, uitwisselbaar met een groot aantal OIS en Starlock accessoires.

Met de MT 400 Quick, breidt Metabo zijn gesnoerde machine range uit met een oscillerende multitool. "De machine imponeert met zijn power, dankzij de krachtige 400 Watt motor en de combinatie van grote oscillatie hoek van 1,6° en VTC elektronica, die het toerental constant houdt onder belasting. Op deze manier, maken gebruikers snel vooruitgang bij het zagen, schuren, schrapen of raspen van de meest uiteenlopende materialen met de machine. Net als de accu-versie MT 18 LTX, is de gesnoerde MT 400 Quick met zijn breed toepassingsgebied onmisbaar bij uiteenlopende taken in de binnenafwerking, renovatie en installatie. Het Metabo Quick systeem zorgt voor gemakkelijk, gereedschaploos wisselen van accessoires, en daardoor snel wisselen tussen diverse toepassingen. De MT 400 Quick, ligt met zijn slanke design en antislip softgrip-oppervlak optimaal in de hand. De robuuste aluminium behuizing en de 4 meter lange rubber kabel maakt het intensief gebruik op de bouwplaats mogelijk. Dubbele LED zorgen voor heldere verlichting op het werkgebied en zorgen voor een beter zicht in hoeken en donkere plekken."

De Metabo multitool werkt ook met de nieuwe Starlock accessoires dankzij de multi-adapter. "Een groot aantal inzet gereedschappen op de markt past op de machine en gebruikers kunnen hun huidige inzet gereedschap zonder problemen gebruiken op de multitool. Zelfs de basisversie bevat een los inval zaagblad, een driehoek schuurzool en een afzuig adapter. In de mediumset, vindt de professional extra accessoires voor schuren, zagen en raspen. De grote set, verpakt in een MetaLoc, zit een uitgebreid assortiment voor het werken op hout en tegels. Geschikt voor de bijgeleverde driehoek schuurzool bevat het Metabo assortiment talrijke schuurmiddelen voor schuurwerkzaamheden in kleine ruimten en hoeken. Daarnaast biedt Metabo speciale toepassing specifieke oplossingen met speciale accessoires, zoals bijv. Tegels of Binnenafwerking. Alle versies van de multitool bevatten een afzuig adapter, welke aangesloten kan worden op diverse Metabo alleszuigers – bijvoorbeeld de compacte en krachtige alleszuiger ASR 25 L SC. Professionals kunnen op deze manier schoon en veilig werken. In de extra MetaLoc II, kan de multitool MT 400 Quick en alle accessoires veilig opgeborgen en vervoerd worden."