Nieuwe start voor Bruynzeel Vloeren

Nieuwe start voor Bruynzeel Vloeren | Parketblad


LEKKERKERK - Bruynzeel Vloeren heeft 11 oktober 2013 een doorstart gemaakt met Bruynzeel Home Products. Dit neemt het huidige assortiment parket en een deel van de winkels over. Het ruim een eeuw actieve Bruynzeel Vloeren werd op 24 september jl. failliet verklaard (zie Nieuws 27 september).

 

“Als Bruynzeel Home Products zien wij vloeren als een waardevolle toevoeging aan ons productportfolio van deuren, badkamers en horren”, aldus Egbert Smelt, algemeen directeur van Bruynzeel Home Products. “Met deze overname verstevigt Bruynzeel haar positie op de Nederlandse consumentenmarkt. Door ons aanbod uit te breiden met parket krijgen wij een volwaardig interieurassortiment voor zowel de particuliere als de projectmarkt.”

Smelt zegt de overname van een deel van het vakkundig personeel te zien als waarborg voor de vertrouwde Bruynzeel-kwaliteit die de consument al jaren kent. “Wij betreuren het dat door het faillissement een deel van het personeel zijn baan verliest. Zij hebben zich jarenlang met hart en ziel voor Bruynzeel Vloeren ingezet en daarvoor zijn we hen erg dankbaar. We zijn blij dat we deze doorstart mogelijk kunnen maken en kijken uit naar een succesvolle samenwerking met het team van Bruynzeel Vloeren. Met deze doorstart geven we het merk Bruynzeel een grote impuls. Wij gaan aan de slag om hier een succesverhaal van te maken!”

 

Zes van de tien

Zes van de tien Bruynzeel Vloeren-winkels blijven open: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Nieuwegein, Velp en Breda. Smelt: “Consumenten met een lopende order hoeven zich geen zorgen te maken. Alle particuliere orders van Bruynzeel Vloeren zullen zo veel mogelijk volgens de gemaakte afspraken en onder afgesproken condities en voorwaarden worden uitgevoerd.” Bruynzeel Home Products is een onderdeel van N.V. Deli Maatschappij.