Nieuwe vlakschuurmachine van Mirka

20-09-2017
Nieuwe vlakschuurmachine van Mirka

Nieuwe vlakschuurmachine van Mirka


DEN BOSCH - Van 31 oktober t/m 3 november 2017 treft u Imbema Rhiwa op de HoutPro+ vakbeurs in de Kempenhal van de Brabanthallen, standnummer 2301. Hier introduceert het bedrijf de Mirka Deos elektrische vlakschuurmachine.

Dit is een vlakschuurmachine met 3 mm uitslag voor de houtverwerkende industrie. Met deze vlakschuurmachine kunnen moeilijk bereikbare houten oppervlakken makkelijker, mooier, sneller en stofvrij worden geschuurd. "De Mirka DEOS is een compacte en zeer lichte elektrische vlakschuurmachine met 3 mm uitslag. De machine beschikt over een krachtige borstelloze motor met laag trillingsniveau waardoor u een perfecte controle heeft om snel tot een mooi schuurresultaat te komen."

Het met de hand schuren van moeilijke oppervlakken is zeer tijdrovend en geeft niet direct het gewenste resultaat. "Met de Mirka DEOS vlakschuurmachine schuurt u deze moeilijk bereikbare houten delen zoals kozijnen, louvredeuren, latten, smalle stroken en meubels eenvoudig machinaal. Hiermee heeft u direct een mooi en egaal schuurbeeld zodat u schuurstappen kunt overslaan. Dit scheelt u tijd en geld."

Dankzij het lage gewicht en het ergonomische ontwerp is de Mirka Deos vlakschuurmachine ook bij verticaal werk langdurig te gebruiken zonder vermoeid te raken. De geïntegreerde elektronische motorrem, de eenvoudig te bedienen toerental hendel en het lage geluidsniveau maken het schuren met de Deos vlakschuurmachine nog comfortabeler en leuker.

De Mirka Deos vlakschuurmachine zorgt in combinatie met de beschermpad en Abranet Ace schuurstroken voor een stofvrije werkomgeving, zodat professionals op een verantwoorde, veilige en vooral gezonde manier kunnen werken. "Hiernaast zorgt goede stofafzuiging er ook voor dat uw schuurpapier minder snel volloopt en u dus langer kunt doorschuren", aldus Imbema Rhiwa.

  

Nieuwe vlakschuurmachine van Mirka
Nieuwe vlakschuurmachine van Mirka