Nieuwkomers bij MEISTER op Domotex

Nieuwkomers bij MEISTER op Domotex

Op de Domotex in Hannover geeft MEISTER een gedetailleerd kijkje in de nieuwkomers van het laminaatassortiment, dat in 2024 imponeert met zeer natuurlijke en authentieke decors en een nieuw kliksysteem.

Nieuwkomers bij MEISTER op Domotex

Met de nieuwe akoestische panelen Acoustic Sense WOOD en de duurzame houten vloer Natureflex krijgt het vakpubliek nog twee highlights te zien.  

Nieuwkomers bij MEISTER op Domotex

De focus van het nieuwe laminaatassortiment ligt op zeer authentieke en natuurlijke eiken-decors, die op het eerste oog visueel en voelbaar niet meer te onderscheiden zijn van parket. Het nieuwe compacte assortiment wordt gecompleteerd met trendformaten als visgraat, formaat 244 mm en brede planken.

Nieuwkomers bij MEISTER op Domotex

Nieuw kliksysteem van MEISTER

Voor een nog eenvoudigere montage wordt bij alle lange planken van MEISTER vanaf 2024 omgeschakeld van het huidige MCP-kliksysteem naar 5G DRY met oplegrand rondom. Bovendien heeft MEISTER 5G zo aangepast dat de planken ook plat liggend kunnen worden ingeslagen.

Natureflex HD 100 is de perfecte vloer voor alle renovaties en saneringen. De zeer slanke productopbouw maakt van de Natureflex een echt grondstofzuinig alternatief in vergelijking met gangbare parketvloeren.

MEISTER presenteert alle nieuwe producten en highlights op de Domotex in Hannover (11 t/m 14 januari 2024) bij stand C40 in hal 19/20.