Nieuws over COREtec®-vloeren

08-06-2018
Nieuws over COREtec®-vloeren

Nieuws over COREtec®-vloeren
Vanaf 1 juni is Forinn de COREtec®-vloeren van USfloors in Nederland gaan verdelen. Dersimo is drie maanden na de overname door Headlam UK partner geworden van COREtec®.

“De verkoop, marketing en inkoopmedewerkers zijn reeds op bezoek geweest bij USfloors in België. Hier hebben zij een introductie, rondleiding door het kantoor en logistieke centrum gehad en een productpresentatie in de showroom. Tijdens de productpresentatie werden de vele mogelijkheden van de COREtec® producten toegelicht,” aldus Harry Elshof, Directeur Bosgoed. “Met zeven vertegenwoordigers en negen vestigingen verspreid door het land zal COREtec®nog meer onder de aandacht worden gebracht op de Nederlandse markt.”

Marc Dubbeldam van Dersimo over het partnership: “Een lang gekoesterde wens om dit innovatieve product te mogen gaan voeren is hiermee uitgekomen bij Dersimo. Onlangs is ons team afgereisd naar COREtec® in Waregem om alle ‘ins en outs’ over dit mooie product te leren en we zijn enthousiast van start gegaan op de Nederlandse markt.”

Jan Dossche, President USFloors International: “COREtec® The Original kent in Nederland een serieuze schaalvergroting in haar groothandelspartners. Bosgoed smelt samen met Forinn en Dersimo wordt naast Headlam bv de tweede COREtec® partner onder Headlam UK-vlag in Nederland.”