Nieuws van Your Floor

Nieuws van Your Floor | Parketblad


OSS- Ook al is het zomer, Your Floor komt met nieuws. RCB, vloerkleden en een uitbreiding van de PVC collectie zijn al gelanceerd of staan op het punt van uitkomen.

In juni is de nieuwe lijn RCB (Rigid Core Board) vloeren geïntroduceerd. In de woorden van directeur Gerald Zwiers: "Een revolutie in kunststof vloeren die het beste van laminaat en pvc vloeren samen brengt. Op basis van klik én met een repetitiefactor van 60 planken (ca. 15 m2)."

Daarnaast is Your Floor in juli gestart met een exclusieve lijn vloerkleden. (zie foto). Moderne, trendy vloerkleden voor een mooie prijs, aldus het bedrijf uit Oss. Tenslotte zal in augustus de pvc-collectie worden uitgebreid met een Your Floor lijn met veel brede planken van ca. 23 cm breed. Deze collectie is speciaal samengesteld vanwege de toenemende vraag naar bredere planken in pvc vloeren en wordt geleverd met het Your Floor label. Uiteraard is deze collectie TüV gecertifieerd, zo benadrukt Zwiers.

"Your Floor Nederland is de gehele zomer geopend en zodoende kunnen we u dus alle nieuwigheden ook in de warme maanden tonen."

Allesis te zien via de website www.yourfloor.nl

 

 

 
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen