Nieuwste editie ‘Aanbevolen Lijm Gids’

Nieuwste editie ‘Aanbevolen Lijm Gids’

F. Ball publiceerde onlangs de nieuwste editie van zijn ‘Aanbevolen Lijm Gids (RAG®)’. Naast bestaande zijn ook nieuwe lijmadviezen in de gids opgenomen, voor vloerafwerkingen die fabrikanten in de afgelopen 12 maanden op de markt brachten.

Nieuwste editie ‘Aanbevolen Lijm Gids’

Het bedrijf werkt nauw samen met fabrikanten, om vloerenstoffeerders ondersteuning te bieden op het gebied van lijmkeuze.

Met de Aanbevolen Lijm Gids (RAG®) kunnen vloerenexperts snel en gemakkelijk de juiste vloerlijm selecteren. Meer dan 6000 merken vloerafwerkingen staan in het naslagwerk, van meer dan 200 bekende, internationale fabrikanten. Of het nu gaat om de optimale vloerlijm voor pvc, vinyl, LVT, laminaat, hout, tapijt, tapijttegels of bijvoorbeeld kurk.

Het gedrukte boekje komt jaarlijks uit. De digitale versie wordt continu bijgewerkt en staat op de website van F. Ball (f-ball.com). Bovendien is de app gratis van de Apple App Store of Google Play te downloaden.

‘Aanbevolen Lijm Gids’ maakt kiezen eenvoudig

Technical Service Manager van F. Ball, Steve Boulton, adviseert stoffeerders altijd op zeker te spelen: “Om het falen van een vloerinstallatie te vermijden is het belangrijk om altijd eerst na te gaan of de vloerlijm optimaal bij de vloerafwerking past. De Aanbevolen Lijm Gids (RAG®) maakt het eenvoudig. Bij elke vloerafwerking is het lijmadvies super makkelijk te vinden. En via de app heb je ze altijd bij de hand.”