Nog een keer HARO?

28-03-2017
Nog een keer HARO?

Nog een keer HARO?


ROSENHEIM - Inderdaad, want de Beierse fabrikant heeft ook nog een nieuw model in de Disano collectie. Deze LVT vloer die vrij is van PVC en plasticides en is geschikt voor toepassing in natte ruimten en als parketfabrikant heeft HARO goed gelet op de hout decoren.

Robuust, makkelijk te onderhouden en eenvoudig te leggen zonder speciaal gereedschap. Dat is hoe de fabrikant deze vloer karakteriseert. De vloerdelen zijn 2035 mm lang en 235 mm breed, wat volgens de fabrikant zorgt voor een bijzondere uitstraling. De vloerdelen hebben een TopConnect verbinding, voelen warm aan de voeten en de Disano Classic Aqua is dus geschikt voor badkamers en keukens.

Dit komt door de AquaReject kern (wat een geweldige naam...) en de ElastoTec toplaag, zo stelt HARO, en deze uitvoering is er in 18 kleuren: van elegant Country Oak Greige tot uitgesproken donkerbruin French Smoked Oak. De uitstraling van alle uitvoeringen is natuurlijk mat en uiteraard zijn alle modellen voorzien van in register embossing: de voelbare textuur volgt de tekening van het decor. Op de foto de kwaliteit Pinie Nordica.