Nu ook ParketServicePunt in Den Haag

04-06-2012
Nu ook ParketServicePunt in Den Haag

Nu ook ParketServicePunt in Den Haag


RIJSWIJK – Sinds 1 juni is er een derde ParketServicePunt in Nederland. Dit is gevestigd bij het Peitsman-filiaal aan de Oder 17 in Den Haag. ParketServicePunt is een samenwerking tussen Peitsman Fournituren, Lecol en Parketfabriek Lieverdink. “Parketteurs kunnen hier terecht voor een brede voorraad tapis, bourgogne, spaanplaat en ondervloermozaïek van Lieverdink. Plus het volledige assortiment voorstrijk- en egaliseermiddelen, lijmen, voegenkitten, lakken, oliën en onderhoudsmiddelen van Lecol. Als Peitsman bieden wij onder andere parket en laminaat van Quick-Step en mFLOR pvc-vloeren, al dan niet met klikverbinding. Verder leveren wij plinten, profielen, ondervloeren, entreematten en gereedschappen. Kortom, alles voor de professionele parketteur onder één dak”, aldus filiaalmanager Stephan Mulder.

 

Regelmatig trainingen

Toen Peitsman, Lecol en Lieverdink begin dit jaar hun samenwerking begonnen, werden de eerste twee ParketServicePunten (www.parket-servicepunt.nl)

gestart bij de Peitsman-vestigingen in Amsterdam en Nederweert. “Onze vakbekwame medewerkers hebben daarvoor uitgebreide producttrainingen gevolgd bij zowel Lieverdink als Lecol. Hierdoor kunnen zij u met raad en daad bijstaan. Ook verzorgen wij regelmatig met z’n drieën trainingen. In Den Haag is nu tijdens de eerste weken altijd een vakkundige medewerker van Lecol en/of Lieverdink aanwezig. Voor speciale vragen of uitdagingen kunt u gebruikmaken van de technische experts van deze twee bedrijven. Zij geven u graag voor, tijdens én na een klus advies en ondersteuning”, aldus verkoopdirecteur Richard Lensen van Peitsman.

“Onze producten waren al te krijgen bij alle elf de Peitsman-vestigingen, maar doordat het parket van Lieverdink nu ook in Den Haag verkrijgbaar is, zijn we daar voor de parketteur veel completer. Samen maken wij het mogelijk daar aan one stop shopping te doen”, vult verkoopleider Pieter Pruyn van Lecol en Maiburg Lijmen aan.