Nu ook workshops bij PPC Eindhoven

15-07-2015
Nu ook workshops bij PPC Eindhoven

Nu ook workshops bij PPC Eindhoven

EINDHOVEN- Bij PPC Eindhoven zijn begin juli de eerste workshops gehouden. ’s Middags voor Daantje Dekker en ’s avonds voor Trenovo, zo meldt de groothandel uit Wijk bij Duurstede. Hiervoor kwamen ruim veertig parketteurs, vloerenleggers en woninginrichters naar de eind mei geopende vierde vestiging van de Plinten & Profielen Centrale. Gerben Sas, verantwoordelijk voor de communicatie bij PPC, peilde de mening bij een aantal bezoekers. John van der Kampen van Hout & Steen in Leende was er van half vier tot half tien de hele tijd bij. “Vooral in Daantje zie ik toegevoegde waarde. Echt een product voor bedrijven die meer aandacht aan de klant geven. Ook de dubbele display spreekt mij erg aan: compact en toch uitgebreid.”

Jan Rijkers van Downstairs Traprenovatie uit Westerhoven kwam de zaterdag voor de workshops even iets ophalen bij PPC Eindhoven en zag dat daar een workshop was. “Fijn dat er nog plaats was, want traprenovatie is mijn specialisatie. Dat doe ik al acht jaar. Trenovo kende ik alleen van naam, maar er zitten mooie kleuren bij. Goed dat hier nu cursussen zijn. Want daar voor naar de hoofdvestiging in Wijk bij Duurstede rijden, kost mij echt te veel tijd. Het was interessant en ik heb diverse mensen leren kennen.”

“Goed en mooi spul”, zo reageert Roy Mandigers op wat hij van Daantje Dekker vindt. Samen met zijn schoonvader Henk Gubbels runt hij Fashion Floor in Helmond. “Wij zijn echt een vloerenbedrijf in hout, pvc en laminaat, maar krijgen sinds een half jaar steeds meer vraag naar raamdecoratie. Omdat wij daar op willen inspelen, hebben wij de twee displays al een maand in de showroom staan. Wij hebben al diverse lamellen, rolgordijntjes en een hordeur verkocht! Vandaag volgen wij de training van Erik om nóg beter te leren verkopen en vooral ook om te leren hoe je de Daantje Dekker-producten goed inmeet en installeert.”

Na de zomervakantie start de Plinten & Profielen Centrale met ontbijtshows in haar vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. PPC Eindhoven is gevestigd aan de Lodewijkstraat 50, 5652 AC Eindhoven. Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 6:30 tot 17:30 uur en zaterdag van 7:30 tot 12:00 uur.