Onderhoudsolie Bona Care Oil nu in meer kleuren leverbaar

03-04-2017
Onderhoudsolie Bona Care Oil nu in meer kleuren leverbaar

Onderhoudsolie Bona Care Oil nu in meer kleuren leverbaar


HAARLEM - Ruim een jaar na de introductie van de Bona Craft Oil en "vele prachtige vloeren die ermee afgewerkt zijn", heeft de Zweedse producent Bona een aanvulling op het "tweetraps onderhoudssysteem".

Om het onderhoud van geoliede houten vloeren zo eenvoudig mogelijk te houden, heeft Bona voor de totale bescherming en het periodiek onderhoud de Bona Care Oil op de markt gebracht; een onderhoudsolie die "uiteraard aan alle moderne eisen en wetgeving voldoet". Vanuit de markt is echter de vraag gekomen of deze onderhoudsolie ook in kleur leverbaar was. Uiteraard heeft Bona aan die vraag willen voldoen en om die reden is de Bona Care Oil vanaf 1 april 2017 ook in de kleuren wit en grijs beschikbaar. Dit zijn, volgens de fabrikant, de kleuren die het meest toegepast worden en waar het snelst looppaden zichtbaar zullen worden bij een achterblijvend onderhoudsniveau. "Daar biedt deze onderhoudsolie de mogelijkheid om de vloer weer de prachtige uitstraling te geven en te laten houden die aanwezig was tijdens de oplevering."

Handig om te weten: Bona heeft een uitgebreide "meterkastkaart" ter beschikking: een korte en duidelijke beschrijving hoe vloeren die met een Bona product (lak of olie) het eenvoudigst maar zeer effectief onderhouden kunnen worden. Dit document is op dikker papier gedrukt en voorzien van een gaatje om ergens centraal op te kunnen hangen (vandaar de naam).