Ook vloeren op Design District

Ook vloeren op Design District | Parketblad


ZAANDAM – Op de eerste editie van Design District is goed gereageerd. Dit vakevenement (www.designdistrict.nl) vond plaats van donderdag 7 tot en met zaterdag 9 juni (publieksdag). Het is de opvolger van 100% Design in de Rotterdamse Van Nelle Ontwerpfabriek, dat negen keer plaatsvond. Plaats van handeling was het Taets-complex op het Hembrug-terrein in Zaandam. Bezoekersaantallen zijn nog niet bekend maar er waren circa 140 exposanten, waaronder een kleine tien met vloeren. Het aanbod bestond voornamelijk uit pvc/vinyl, linoleum en textiele vloerbedekkingen voor projectmatig gebruik. Maar wij ontdekten ook Parador (www.parador.nl).

Jack van der Kamp houdt zich namens deze Duitse parket- en laminaatfabrikant bezig met de Nederlandse projectmarkt. “Wij hebben het nodig om contact te hebben met zowel kijkers als kopers. Daarom staan wij hier. Iedereen is nieuwsgierig wat er van deze beurs geworden is en wie er meedoet. Het is de afgelopen dagen echt druk geweest. We zien hier in een relatief korte periode veel klanten.” Parador biedt met zijn Identity-collectie, die ontwikkeld is voor de projectmarkt, laminaat waar iedere print op gedrukt kan worden. “Prints op vinyl of vloerbedekking kennen we allang, maar op laminaat is dit echt een noviteit”, legt hij uit. Voor de presentatie op Design District was gekozen voor het motief Houndstooth (pied de poule) uit de Identity Library.

Wilt u altijd op de hoogte blijven van alle relevante vakbeurzen? Neem dan een abonnement op Parketblad. Onder Abonneren & Lezersservice kunt u een gratis proefnummer aanvragen!
Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen