Op het puntje van je stoel...

24-06-2014
Op het puntje van je stoel...

Op het puntje van je stoel...
… met de tussenstand in de Lakerveld Woonvakbladen WK Pool!

De poulewedstrijden lopen nog tot en met donderdag, maar Nederland en België zijn glansrijk door naar de achtste finale! Na donderdag kan de balans worden opgemaakt. Enkele verrassingen zijn al te noteren: de Engelsen kunnen in ieder geval het vliegtuig naar huis weer boeken. Ook Spanje kan eens ernstig gaan nadenken over verjongen… De Italianen hangen aan een zijden draadje en met een beetje pech en een fantastische Suarez zou ook Bella Italia de terugreis naar huis kunnen aanvaarden.

Natuurlijk was het een moeizame wedstrijd tegen Australië, maar na de wedstrijd tegen Spanje kon het ook alleen maar minder. En gisteren toch aan het einde van de wedstrijd de eerste plek bemachtigd in de poule. De Rode Duivels hebben nog een wedstrijdje te gaan in de poule tegen Zuid Korea en Nederland komt zaterdag de Mexicanen tegen. Laten we hopen op een paar mooie en sportieve avonden!

We kunnen dan ook een tussenstand geven van de Lakerveld Woonvakbladen WK-Pool. De eerste plaats is op het nippertje bemachtigd door Arno van der Laar van Bostik. Remy Hendriks (Bert Plantagie) zit er namelijk vlak achter! Ellen Faessen, Bas (Jeeigenkamer.nl) en Ted van Euroshoppie vullen de rest van de top 5! Het wordt nog ontzettend spannend. Volgende week worden de te winnen prijzen onthuld en zul je zien waarvoor gestreden wordt, naast de eeuwige roem uiteraard!

Op het puntje van je stoel...